Zonnebrillenspot.nl | 3e zonnebril gratis
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ga je een dagje met de kinderen naar het strand, dan is het vanzelf sprekend dat je de kinderen goed insmeert met zonnebrand. Dat het ook belangrijk is om de ogen van de kinderen te beschermen beseffen veel mensen zich niet. Omdat kinderen grotere pupillen en minder beschermend pigment hebben dan volwassenen zijn ogen van kinderen extra kwestbaar. Blootstelling aan te veel zonlicht kan het hoornvlies beschadigen en verhoogt het risico op oogziektes.

Bescherm kinder ogen met een zonnebril

Juist voor kinderen is een zonnebril extra belangrijk. Hoe jonger het kind, des te kwetsbaarder de ogen. Een goed advies voor ouders van jonge baby’s en kinderen is om vooral in de schaduw te blijven. Daarnaast is het aan te raden de kinderen zo veel mogelijk een zonnebril op te zetten.

Kies een zonnebril met goede UV-bescherming

Bij het kopen van een kinder zonnebril is het raadzaam om op te letten dat je een zonnebril met goede UV-bescherming kiest. Het advies is om een zonnebril met UV-400 bescherming te kiezen, je bent dan verzekerd van de juiste bescherming voor de ogen van het kind.

Online leuke kinder zonnebrillen kopen

In de huidige tijd waar alles online te koop is, zijn er online ook diverse goede kinder zonnebrillen te kopen. Zoek niet alleen een zonnebril uit die de ogen goed beschermd, maar kies een model wat helemaal bij jouw kind past. Er is online keuze genoeg, van de meest schattige kinder zonnebrillen tot super stoere kinderzonnebrillen.
  Zonnebrillenspot.nl     03-05-2016 16:20     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Hafsa -  28-05-2016

Bestelling gedaan, volgende dag was het in huis. Product exact als hoe het op de site uitzag. Helemaal top! Mooie zonnebril! Ben er superblij mee. 'Zonnebrillen spot' voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

 Marjan Berghuis -  03-05-2016

Jullie hebben hele leuke kinder zonnebrillen en geweldige service! Gistermiddag besteld en vandaag al ontvangen! Top!

Contact

info@zonnebrillenspot.nl
T: 046-4361474

Molenweg-Zuid 59
6129 PH Urmond

MAVR Commerce
KVK nummer: 72268875
BTW nummer: NL001835267B24

Zonnebrillenspot.nl

Goedkope zonnebrillen
Originele A-merk zonnebrillen
3e zonnebril gratis
Ruim assortiment
Snelle bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te laten functioneren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en advertenties aan te kunnen passen aan jouw interesses.