Zonnebrillenspot.nl | Zonnebrillen online bestellen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Bestelling retourneren:
Het kan natuurlijk voorkomen dat een bestelling niet naar wens is, je kan jouw bestelling dan binnen 14 dagen retourneren, ingaande op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Wij crediteren de bestelling binnen 5 werkdagen op de dezelfde wijze waarop de bestelling betaald is, verzendkosten voor de levering van de bestelling worden door ons vergoed. Verzendkosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor je eigen rekening. Producten kunnen voor zover mogelijk uitsluitend ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen? neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag om het zo snel mogelijk op te lossen.

Retourprocedure:
Stuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar onderstaand retouradres. Voeg bij de zending de pakbon of de factuur toe en schrijf hier de reden van retour op zodat wij weten bij welke bestelling de retourzending hoort en wij deze goed kunnen verwerken. Na ontvangst van de retourzending betalen wij binnen 5 werkdagen het bedrag terug.

Producten omruilen:
Wil je een product omruilen, dan kan je het beste je eerste bestelling retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. Je hebt jouw nieuwe producten dan sneller in huis en eventuele prijsverschillen hoeven we niet te verrekenen.

Retouradres Nederlandse klanten:
Zonnebrillenspot.nl
Parijsboulevard 335
6135 LJ Sittard
Nederland

Retouradres Belgische klanten:
Zonnebrillenspot.nl
Postbus 23
3630 Maasmechelen
België

Contact

info@zonnebrillenspot.nl
T: 046-4361474

Parijsboulevard 335
6135 LJ Sittard

MAVR Commerce B.V.
KVK nummer: 83249508
BTW nummer: NL862792216B01

Zonnebrillenspot.nl

Goedkope zonnebrillen
Ruim assortiment
Gratis verzending
Snelle bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te laten functioneren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en advertenties aan te kunnen passen aan jouw interesses.