Zonnebrillenspot.nl | Zonnebrillen online bestellen
0
Winkelwagen
€ 0,00

Veilig online bestellen

Wanneer je online een bestelling plaatst, wil je natuurlijk dat dit veilig gebeurt. Wij maken gebruik van een SSL-certificaat voor een veilige online omgeving en zijn daarnaast aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk, daardoor ben je als klant bij ons altijd verzekerd van:

-    Veilige online betaling
-    Gewaarborgde privacy
-    Een onafhankelijke geschillenbemiddeling
-    Naleving van de keurmerk code


Betaalmethoden

iDeal

Met iDEAL kun je jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. We ontvangen je betaling direct, je bestelling zal dan ook direct verzonden worden.


Bancontact / Mister cash

Met Bancontact en Mister Cash kun je bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kun je direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat je daarvoor een account hoeft aan te maken. We ontvangen je betaling direct, je bestelling zal dan ook direct verzonden worden.


AfterPay – Achteraf betalen

AfterPay voert voor Zonnebrillenspot.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay zal je bestelling direct verzonden worden en ontvang je van AfterPay een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.


Creditcard

Je kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard.. De gegevens vul je in via een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. We ontvangen je betaling per CreditCard direct, je bestelling zal dan ook direct verzonden worden.
voor achteraf betalen met Billink kiest, wordt de bestelling direct verwerkt en ontvang je binnen enkele dagen van Billink een mail waarmee je de betaling achteraf kunt uitvoeren.


Overboeking

Je kunt je bestelling ook per overboeking betalen. Wanneer je kiest voor betaling per overboeking ontvang je van onze betaalprovider CCV Payment een e-mail met alle benodigde informatie om de overboeking te kunnen doen. De verwekingstijd van een overboeking is 1-2 werkdagen. Je bestelling wordt verzonden zodra de overboeking door CCV Payment is verwerkt.

Contact

info@zonnebrillenspot.nl
T: 046-4361474

Parijsboulevard 335
6135 LJ Sittard

MAVR Commerce B.V.
KVK nummer: 83249508
BTW nummer: NL862792216B01

Zonnebrillenspot.nl

Goedkope zonnebrillen
Ruim assortiment
Gratis verzending
Snelle bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te laten functioneren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en advertenties aan te kunnen passen aan jouw interesses.