Zonnebrillenspot.nl | Zonnebrillen online bestellen
0
Winkelwagen
€ 0,00

Bestellen, betalen & levering

Levering binnen Nederland

Alle bestellingen binnen Nederland worden met PostNL verzonden. Wanneer je bestelling een lage orderwaarde heeft en door de brievenbus past dan verzenden we de bestelling per briefpost, je hoeft dan niet thuis te zijn om de zending aan te nemen. Heeft je bestelling een hoge orderwaarde of past het niet door de brievenbus, dan wordt je bestelling als pakket verzonden.

Alle bestellingen worden direct uit eigen voorraad verzonden, hierdoor heb je jouw bestelling altijd snel in huis. Wanneer je op werkdagen voor 18.00 uur besteld, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden en heb je deze doorgaans de volgende dag al in huis. In onderstaande tabel zie je wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.
 
Besteld voor 18.00 uur op Bezorgdag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Onze ervaring is dat in 98% van de gevallen de zending op tijd wordt bezorgd. Het kan helaas wel eens voorkomen dat een zending onderweg vertraging oploopt, neem contact met ons op wanneer je een bestelling na 3 bezorgdagen nog altijd niet hebt ontvangen.

Levering in België

Alle bestellingen van onze Belgische klanten worden rechtstreeks vanuit België met Bpost verzonden. Wanneer je bestelling een lage orderwaarde heeft en door de brievenbus past dan verzenden we de bestelling per briefpost, je hoeft dan niet thuis te zijn om de zending aan te nemen. Heeft je bestelling een hoge orderwaarde of past het niet door de brievenbus, dan wordt je bestelling als pakket verzonden.

Alle bestellingen worden direct uit eigen voorraad verzonden, hierdoor heb je jouw bestelling altijd snel in huis. Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden en heb je deze doorgaans de volgende dag al in huis. In onderstaande tabel zie je wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.
 
Besteld voor 15.00 uur op Bezorgdag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Onze ervaring is dat in 98% van de gevallen de zending op tijd wordt bezorgd. Het kan helaas wel eens voorkomen dat een zending onderweg vertraging oploopt. Neem contact met ons op wanneer je een bestelling na 3 bezorgdagen nog altijd niet hebt ontvangen.

Contact

info@zonnebrillenspot.nl
T: 046-4361474

Parijsboulevard 335
6135 LJ Sittard

MAVR Commerce B.V.
KVK nummer: 83249508
BTW nummer: NL862792216B01

Zonnebrillenspot.nl

Goedkope zonnebrillen
Ruim assortiment
Gratis verzending
Snelle bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te laten functioneren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en advertenties aan te kunnen passen aan jouw interesses.