Zonnebrillenspot.nl | 3e zonnebril gratis
0
Winkelwagen
€ 0,00

Bestellen, betalen & levering

Online betaling

Je kunt je bestelling bij ons op diverse manieren online betalen. Wanneer je kiest voor iDeal, MisterCash of Credit Card, dan ontvangen wij de betaling direct en wordt je bestelling meteen door ons verwerkt. Bij een overboeking kan het 1-2 werkdagen duren voordat de betaling door ons is ontvangen, de bestelling wordt dan verwerkt zodra de betaling door ons is ontvangen. Wanneer je voor achteraf betalen met Billink kiest, wordt de bestelling direct verwerkt en ontvang je binnen enkele dagen van Billink een mail waarmee je de betaling achteraf kunt uitvoeren.

Levering binnen Nederland

Let op: Het is momenteel bij PostNL erg druk, de meeste bestellingen worden gewoon binnen 1 dag bezorgd, maar het kan helaas voorkomen dat je zending iets langer onderweg is dan je gewend bent.

Alle bestellingen binnen Nederland worden met PostNL verzonden. Wanneer je bestelling een lage orderwaarde heeft en door de brievenbus past dan verzenden we de bestelling per briefpost, je hoeft dan niet thuis te zijn om de zending aan te nemen. Heeft je bestelling een hoge orderwaarde of past het niet door de brievenbus, dan wordt je bestelling als pakket verzonden.

Alle bestellingen worden direct uit eigen voorraad verzonden, hierdoor heb je jouw bestelling altijd snel in huis. Wanneer je op werkdagen voor 18.00 uur besteld, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden en heb je deze doorgaans de volgende dag al in huis. In onderstaande tabel zie je wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.
 
Besteld voor 18.00 uur op Bezorgdag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Onze ervaring is dat in 98% van de gevallen de zending op tijd wordt bezorgd. Het kan helaas wel eens voorkomen dat een zending onderweg vertraging oploopt, neem contact met ons op wanneer je een bestelling na 3 bezorgdagen nog altijd niet hebt ontvangen.

Levering in België

Let op: Het is momenteel bij Bpost erg druk, de meeste bestellingen worden gewoon binnen 1 dag bezorgd, maar het kan helaas voorkomen dat je zending iets langer onderweg is dan je gewend bent.

Alle bestellingen van onze Belgische klanten worden rechtstreeks vanuit België met Bpost verzonden. Wanneer je bestelling een lage orderwaarde heeft en door de brievenbus past dan verzenden we de bestelling per briefpost, je hoeft dan niet thuis te zijn om de zending aan te nemen. Heeft je bestelling een hoge orderwaarde of past het niet door de brievenbus, dan wordt je bestelling als pakket verzonden.

Alle bestellingen worden direct uit eigen voorraad verzonden, hierdoor heb je jouw bestelling altijd snel in huis. Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden en heb je deze doorgaans de volgende dag al in huis. In onderstaande tabel zie je wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.
 
Besteld voor 15.00 uur op Bezorgdag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Onze ervaring is dat in 98% van de gevallen de zending op tijd wordt bezorgd. Het kan helaas wel eens voorkomen dat een zending onderweg vertraging oploopt. Neem contact met ons op wanneer je een bestelling na 3 bezorgdagen nog altijd niet hebt ontvangen.

Contact

info@zonnebrillenspot.nl
T: 046-4361474

Molenweg-Zuid 59
6129 PH Urmond

MAVR Commerce
KVK nummer: 72268875
BTW nummer: NL001835267B24

Zonnebrillenspot.nl

Goedkope zonnebrillen
Originele A-merk zonnebrillen
3e zonnebril gratis
Ruim assortiment
Snelle bezorging

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te laten functioneren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en advertenties aan te kunnen passen aan jouw interesses.