Bestellen op Zonnebrillenspot.nl gaat snel, is simpel en is bovenal veilig.
Zonnebrillenspot.nl biedt verschillende manieren aan om elektronisch te betalen.

Betaalmethodes:

IDEAL (NL)
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop.

MisterCash ( BE ):
Voor Belgische klanten is het mogelijk om te betalen met MisterCash. Met MisterCash rekent u uw bestelling gemakkelijk en veilig direct bij het plaatsen van de bestelling af.

Overboeking:
U kunt ook kiezen voor de betaalmethode 'overboeking'. Je krijgt dan een bevestigingsmail met onze gegevens. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven wordt de bestelling verzonden.


Levering van de bestelling:

Alle bestelling die op werkdagen voor 18.00 uur betaald zijn worden nog dezelfde dag verzonden. Je hebt de bestelling dan de volgende dag al in huis. In de meeste gevallen past de bestelling door de brievenbus, de bestelling zal dan als brievenbus post verzonden worden. Je hoeft dan dus niet thuis te blijven om de bestelling van de postbode aan te nemen. Wij zorgen ervoor dat de zonnebrillen goed worden verpakt voor de verzending.

Bestellingen naar België

Omdat wij vlak bij de grens van België zitten worden alle Belgische bestelling met Bpost verzonden. Alle bestellingen van Belgische klanten die voor 15.00 uur betaald zijn worden nog dezelfde dag verzonden. De bestelling is dan de volgende dag al in huis.

VERZENDKOSTEN

Bestellingen boven de €15,- worden verzonden zonder extra verzendkosten. Voor bestellingen tot €15,- zijn de verzendkosten €1,95

RETOURNEREN

Voor alle bestellingen geld een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder opgaaf van reden je bestelling terug sturen. Wij betalen dan het volledige bedrag terug. Uiteraard is het ook mogelijk om te ruilen voor een nieuw product.

BTW-VRIJ VOOR NIET-NEDERLANDSE BEDRIJVEN BINNEN DE EU

Mocht u als eigenaar of medewerker van een bedrijf uw BTW nummer invullen tijdens het bestelproces dan krijgt u een levering zonder BTW over de bestelde producten. (mits de opgegeven gegevens correct zijn)